VW T1 Samba

Bouwjaar: 1967
Motor: 1500cc
Gerestaureerd: eind jaren '90
Aantal zitplaatsen: 8
Huren: enkel met chauffeur
Oorsprong: De pastoor uit Luik heeft vroeger altijd met dit busje rondgereden.


Volkswagen T1 samba

Extra info

Sambabusjes waren de zeldzame luxeversie van het eerste
Volkswagenbusje. Een sambabus onderscheidt zich met de standaard
VW bus door de 8 ruitjes in het dak, de zorgzame binnenafwerking, mooie
aluminium sierlijsten en het dak dat volledig open kan. Een VW sambabusje is een zeer geliefde en gezochte oldtimer, zowel voor kenners als voor liefhebbers.

Dit sympathieke oldtimerbusje biedt plaats aan maximum 8 personen plus de chauffeur. Voor grotere afstanden zijn slechts 7 tot 6 personen toegelaten in het busje om maximale veiligheid te kunnen garanderen en de motor te sparen.

Een andere bruidswagen uit onze collectie gaat heel mooi samen met dit VW sambabusje. De witte kleur van de kever cabrio is dezelfde kleur wit dan bij het blauw/witte busje. Of u kan ook opteren voor wat meer kleur in uw suite, u kan dan kiezen voor een oldtimer uit dezelfde tijdsgeest bv: de alfa, porsche of bordeaux kever.

Indien uw gevolg groter is dan 8 personen of verre afstanden moet afleggen, kunt u ook rekenen op onze bordeaux VW sambabus.

Onze VW sambabusjes zijn niet alleen ideaal voor het vervoer van de bruidssuite maar zijn tevens erg geschikt voor incentives, evenementen of reclame doeleinden.

Dit busje is steeds goed bewaard gebleven en heeft door een Volkswagen garage een grondige opfrisbeurt gekregen eind jaren ’90.

Foto's